Hemma hos Disponenten,  Inspiration,  Trädgård,  Träning & Hälsa

Hissat segel

Ja ni, Aja hang hell, dessa bevingade ord i vår familj. Myntade av undertecknad någonstans i treårsåldern, med betydelsen ”Sarah kan själv”. Så var det då och så är det nu. Jag kan själv. Det mesta i alla fall och det är för det mesta bra, ibland kan man tycka att man borde kunna be om hjälp lite mer men men. Man kan inte få allt eller hur?

I söndags kunde jag själv igen. Medan Alex var iväg och sprang som en tok över Ölandsbron och en bit ner på ön under Wings for Life-loppet (heja dig älskling och alla andra som genomförde loppet!) bestämde jag mig för att hissa segel.

Vi har som ni har läst senaste veckan flyttat ut på allvar och Superhjälten vägrar att gå in. Då behövs det rum utomhus som bjuder på lugn och ro, svalka och avkopplande stunder för även om han tror det klarar Superhjälten inte 100% aktivitet i denna sol och värme. Ett segel över matgruppen i ena hörnet av altanen skapade just detta. Här finns nu möbler för att äta och så soffan för att…tja, bara ligga och vara på. Den är underbar. Här läste jag ut den första boken i bokklubben (som nu snart har sin första träff, yay!) och påbörjade nästa. Härligt!

Öglor för att fästa seglet fanns redan, tack Anders och Kerstin för detta, men seglet som de tidigare ägarna haft var lite trasigt så jag investerade i ett nytt, kånkade fram den stora stegen, klättrade upp och hissade segel. Åh vad jag är glad att jag gjorde det, så himla härligt. Nu kan vi mysa utomhus och varva ner lite i skuggan men ändå inte behöva gå in. Lycklig Superhjälte = lycklig mamma!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.