Inspiration,  Träning & Hälsa

I mitt Insta-flöde

I mitt Instagram-flöde hittar man gott och blandat och denna fredag tänkte jag dela med mig av lite bloggkärlek/instakärlek till fem av de konton jag följer och uppskattar för vitt skilda saker och alla på sitt eget unika vis.

Träningsglädje

 

Först ut är Sara Rönne, tjejen som driver bloggen Träningsglädje. Sara har en jäkligt skön inställning till träning, hon har dessutom en liknande hormonsjukdom som min egen och som synes ÄLSKAR hon snö, skidåkning och färgglada träningskläder lika mycket som jag gör. Bara en sådan sak!

Stylizimoblogg

Nummer två som jag vill lyfta fram är Stylizimoblog som egentligen heter Nina Holst och driver den norska bloggen Stylizimo. Norges motsvarighet till Trendenser skulle jag tro. Det är skandinaviskt, snyggt och skallen ovanför talar väl sitt eget tydliga språk 🙂

Smootie_world

Givetvis hittar vi även smoothies i mitt flöde. Mängder av smoothies. Dessa från kontot @Smoothie_world och skulle jag någonsin tappa inspiration och behöva fylla på lite på kontot i inspirationsbanken finns det gott om här.

Smämie

SMÄM är ju en favorit jag skrivit om tidigare här i bloggen. Den som är riktigt uppmärksam har nog också noterat ett print av Sara här hemma. Saras instagramkonto @smamie är inget undantag. Här flödar inspirationen och blir jag inte sugen på att själv skissa något är det istället köplustan som väcks. Voine!

Byemma

Sist men absolut inte minst (även om hon har blivit försvinnande liten) är min vän Emma och Emmas flöde är en stor favorit av flera orsaker. Här hittar jag den perfekta mixen av inredning, träning och fashion och är det någon som alltid får mig motiverad till mer träning så är det Emma. Inspirationskälla är bara förnamnet!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.