Hus & Lägenheter,  Inspiration,  Sarah tipsar

Inspiration & potential

11945315 11945296 11945317 11945334 11945286 11945301 11945337

 

Sedan vi köpte vår Disponentvilla har jag min vana trogen fortsatt hänga på Hemnet, jag menar en sådan vana (beroende?) bryter man ju inte hur som helst. Jag har då fortsatt scanna av utbudet på bostadsmarknaden här hemma, med skräckblandad förtjusning, för tänk om ett bättre hus än det vi köpte skulle dyka upp? Otäckt!

Men.

Det har inte gjort det. En stark kandidat var Saras Hundraåring, men förutom detta hus kan jag med handen på hjärtat säga att jag inte har sett ett enda hus som jag hade velat köpa. Vilket ytterligare understryker den lyckoträff som vår förälskelse i Disponenten faktiskt var och är.

Men igen.

Nu ligger ett hus ute till salu, en 1800-tals villa som man inte kan neka till behöver en del renovering i form av exempelvis ett nytt kök och badrum. Men samtidigt, titta på bilderna ovan så förstår ni säkert att detta hus hade kunnat vara en kandidat i vårt husletande om det fortfarande varit aktuellt. Det ligger dessutom ute för ynka 1 mkr vilket ger gott om utrymme för just de där renoveringarna.

Dessutom är detta min mammas barndomshem, här spenderade hon sina första sex år i livet vilket säkert påverkar min känsla för huset. Men visst är det fint? Potential i mängder!

Bilder lånade av Fastighetsbyrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.