Inspiration

Je vais a Paris

Jag visst, på tisdag morgon, eller kanske snarare natten mot tisdag, bär det av från Göteborg till Paris för en veckas mäss-monter-fix-och-trix igen. Det ska bli jätteroligt men inför en mässa känner jag mig alltid lite…orolig.

Kommer allt att komma fram? Kommer det att bli som vi har tänkt oss? Kommer veporna och bilderna att vara ok? Tillräckligt stora? Lagom stora? Kommer varorna räcka, tänk om vi räknat fel? Ja ni hör ju, helt enkelt en väldig massa frågetecken och man vill liksom bara åka ner och börja röja för att få svaren på alla de där frågorna så fort som möjligt.

Jag åker tillsammans med Henrick från Kråksstuga och MoltazDesignshop och tillsammans ska vi skapa ett modernt, lite vintage, vardagsrum med mycket ”hemma-hos-känsla” och ett slags blått vattenfall av glas. Jojo, minsann, kommer att bli fint som snus!

Samtidigt som montern byggs upp och allt glas ställs fram och stylas kommer jag att fotografera och rapportera i de sociala medierna för både Kosta Boda och Orrefors och givetvis även i denna blogg. Mässor brukar ju som bekant innebära långa dagar på mässan följt av långa kvällar med dator och kamera i sängen på hotellrummet. Inte bara för mig utan för många besökare som senare kommer till mässan, i alla fall de som bloggar. Men som vanligt på internationella mässor råder fotoförbud vilket jag tycker är tråkigt och till stor del ifrågasätter men givetvis respekterar.

Själv stannar jag någon dag när mässan öppnar för att presentera montern, se till att allt fungerar och därefter lämnar jag med varm hand över den till våra säljare och agenter. Mässbilder och inspiration från Maison et Objet i nästa vecka alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.