Inspiration,  Träning & Hälsa

Lilla Julafton

Min stora beställning från Bokus har äntligen kommit och det var lite som lilla julafton för moi. Det som syns på bilden är bara ett urval men som jag ser fram emot att sätta tänderna i dessa. Inte minst ”Jag är Malala” och ”Nödrop”. Ni har säkert redan hunnit läsa dem så säg ingenting men jag har höga förhoppningar.

Förutom dessa var även ”Sweet food & photography” med i leveransen och det är nog banne mig den snyggaste bok jag någonsin bläddrat i. Wow! Vill inte bara baka, vill också styla och fotografera bakverken.

För att inte tala om alla lillemans böcker. Dessa är dock redan utspridda lite varstans här hemma. Vi kan väl säga som så här, han har inte precis samma sortering på böckerna i sin samling som mamman. Hrm. Minst sagt.

Foto: Sarah Berg

2 kommentarer

  • Josefin

    Åh, vilken härlig läshög! McFarlanes böcker är helt underbara – rekommenderar dig starkt att läsa dem alla (jag föredrar dem på engelska, vitsigheter försvinner ofta i svensk översättning tycker jag) 🙂

  • Emma - By Emma

    Jag är Malala är väldigt läsvärd. Gillar du den så tycker jag att du ska läsa de förklädda flickorna i Kabul. You had me at hello tänkte jag läsa i sommar, känns lättsmält för dagar då jag inte orkar ta mig an mina tegelstenar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.