Drömhuset,  Hemma hos Disponenten,  Inspiration

Ljusa idéer

Bortsett från den otroligt klyschiga rubriken så är belysning väldigt mycket on my mind här hemma just nu. Julen är utrensad och de vanliga lamporna har plockats fram igen. Vi är dock inte helt hemma med detta ännu.

När vi först flyttade in var det ”man tager vad man haver” som gällde. Därefter följde fasen ”köp nytt” för att fylla upp det mycket större behovet som finns i ett hus kontra en lägenhet. Efter det började ”flytta runt”-fasen då jag började inse att vissa lampor skulle passa bättre på andra ställen och tja, nu efter jul tänker jag samma sak. Igen.

Belysningen på vår övervåning, det stora allrummet, är inte helt hundra och det är då främst fönsterbelysningen som inte stämmer. Just nu är det tomt i båda fönstren men jag tänker att det kanske vore fint med hängande fönsterbelysning? Som omväxling till alla de lampfötter som står och dräller här hemma hos Disponenten.
Alltså tittar jag på relativt små, hängande, fönsterlampor och hittade ett par fina hos Jotex. Men så tänker jag att det kanske vore kul med lampor i samma stil/serie fast en pendel och en på fot? Bryderierna fortsätter, har ni input så är den välkommen!

Kollage skapat av bilder från Jotex och Ellos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.