Inspiration,  Träning & Hälsa

Mål 2017

Efter att ha stämt av förra årets mål och hur det egentligen gick med dem har jag funderat lite kring detta årets mål och har kommit fram till en del. I vanlig ordning alltså. Jag har försökt, verkligen försökt, att göra listan rimligt lång. Alldeles för många mål blir ju omöjligt att leverera på ändå.

I år har jag val att dela upp målen i kategorierna Privat, Jobbet och Bloggen. Det hänger ihop, givetvis, men jag tycker ändå att jag får lite bättre fokus på olika områden när jag gör så här. Är ni nyfikna? Here we go!

Privat
-Gifta oss. Den dagen i sig är en dröm, inget mål. Men det som är målet, och anledningen till att sätta detta på listan, är den känsla jag har just nu. Att allt utom själva vigseln den dagen är drömmar, drömmar som det vore underbart att uppfylla. Men, om allt annat går åt skogen den dagen, så om vi bara är gifta när vi går och lägger oss kommer allt att vara bra. Det är vad det handlar om, inte dukningar, blommor eller menyer. Inte egentligen. Bara vi två. Kärlek.

-Vara snäll, mot mig själv och andra. Det betyder samtidigt att jag ska fortsätta stå upp för mig själv i situationer som kräver det. Det kommer alltid att stå kvar på en sådan här lista för det behöver jag alltid jobba på.

-Gå ner ett par kilon till. Gravidkilona är borta men eftersom detta är ”bröllopssäsongen” och jag inser att jag kommer att bli fotograferad ur alla möjliga och omöjliga vinklar den dagen känns det helt enkelt mest bekvämt så.

-Dejta Alex. Bara vi två, ensamma. Oftare än i år. Vi har inte varit usla men säg det som inte kan bli bättre eller hur?

-Laga mer varierad och roligare mat till Elliot. Vill så gärna bli lite mer kreativ i köket och känner att jag nog måste sätta upp det som mål för att faktiskt ta tag i det på riktigt.

-Fortsätta med bokklubben, ett mål som jag inte riktigt kan påverka helt ensam men jag både tror, och hoppas, att alla vill hänga med ett tag till. Dessutom ska jag slå på stort och bjuda in alla tjejerna till bokklubbens 1-årskalas i vår! Yay!

-Shoppa mindre. Och med det menar jag egentligen smartare. Mer medvetet, genomtänkt och eko-reko.

På jobbet
-Bli fast anställd. Jag har ju faktiskt ”bara” en provanställning ännu, tiden går fort och jag trivs så otroligt bra så att se den övergå till en tillsvidareanställning hade varit grymt kul!

-Utveckla, och aktivt arbeta för, min kreativitet när det gäller content marketing.

-Lära mig mer om Infomaker. Givetvis. Våra produkter och tjänster, hela branschen, tidningsbranschen. publicistbranschen. Det är såå kul!

Bloggen
-Skriva minst ett inlägg per dag. Det är ett mål jag har haft sedan tidigare. Några av er kanske har lagt märke till att det sedan ett par veckor kommer två inlägg per dag. Det ska jag göra så ofta jag kan och har något vettigt att skriva. Men minst ett alltså.

-Fortsätta med utvalda samarbeten. Mängden erbjudanden om samarbeten har ökat på sista tiden och jag väljer med omsorg ut samarbeten som jag tror på, som jag kan stå för och som jag tycker bidrar med något till bloggen.

-Fokusera innehållet mer medvetet mot det ni gillar att läsa mest, baserat på statistiken. Det vill säga inredning, DIY, blommor och ”hemma-fix”.

Japp, där har vi det, mina mål för 2017. Nu känner jag mig ännu mer taggad och peppad inför året. Hoppas att ni vill följa med!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.