Inspiration,  Skiing,  Träning & Hälsa

Om längtan

En av de bästa sakerna med att boka en resa är att få gå och vänta och längta. Så är det nog för de flesta av oss. Vardagens mindre intressanta inslag kan bli enklare att hantera om man ser den där avkopplingen, resan eller roliga händelsen framför sig. Underbart!

Just nu är jag lite extra lycklig för jag har ett helt år av sådan härlig längtan framför mig. Det är ju ett sätt att se på det i alla fall. Om man inte vill gräva ner sig och tänka att ”det är ett heeeeelt år kvar”. Till den där skidresan. Tills jag får andas alpluft, krama om Sepp och Marika på hotellet där vi bott i dryga 20 år, bränna carvesvängar, sippa champagne mot en husvägg, känna ömma pjäxfötter, gå på afterski, fira en herrans massa födelsedagar (tror minsann att vi ska få till ett 160 års kalas nästa år!), introducera Elliot för skidvärlden och vara på semester med de allra bästa.

Men jag längtar till annat också. Till den inbokade biodaten med Alex (inget spontant här inte längre) och till en inbokad klipptid. Till påskledigheten. Och till ett kommande lunchmöte för Kommunikation by Berg. Stora och små saker.

Men längtan alltså, visst är den härlig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.