Clean Eating,  Inspiration,  Sarah tipsar,  Träning & Hälsa

Peppad, ödmjuk och nyfiken

0378867de573f61121b7a83b969ab6c4

När Sassa frågade mig för ett par veckor sedan om hon fick intervjua mig till sin blogg trodde jag knappast att det skulle få den uppmärksamhet det nu faktiskt har fått.

Jag är, utan minsta tvekan, jättenöjd som ni har förstått vid det här laget så det var självklart för mig att ställa upp. Men alla kommentarer jag har fått efteråt, på Facebook, som kommentarer på Sassas blogg eller i verkliga livet, jag är och förblir ödmjuk. Ni är smått fantastiska. Tack!!

Så nu är jag om möjligt ännu mer peppad och taggad inför fortsätta på inslagen väg och tillslut nå mina mål. Jo men det är väl klart att jag har mål?! Jag har ett viktmål, eller kanske snarare tre. Det första är inte långt bort och de andra två kommer inte långt efter. Men jag har också ett må-bra-mål som mest handlar om att lära mig mer om min kropp och vad jag mår bra av. Jag mår bra redan nu men jag vill förstå det bättre och lära mig mer.

Jag har också fått ganska mycket frågor, om allt från tips på recept till hur det här med detox egentligen funkar. Här måste jag ju flika in att jag på intet sätt är något proffs. Jag har ingen utbildning, jag har enbart egna erfarenheter. Dem kan jag dela med mig av men för riktig hjälp hänvisar jag som alltid till Sassa. Där vet jag att ni får bästa hjälp och kunskap och efter det hejjar jag ivrigt på! Men som alltid när jag ger mig i kast med något vill jag veta mycket och lära mig på riktigt så jag har läst en hel del under de här månaderna och lite har jag snappat upp och det kommer jag att dela med mig av här. Som den lekman jag är, glöm aldrig det!

Bild: Pinterest. Som förövrigt är dagens tips när det gäller inspiration och recept för den som vill äta raw. Sök på rawfood eller rawfood smoothie så ska ni se att ni hittar mycket mumsigt. Jag äter med ögonen och väljer att testa det som ser gott ut. Inte ett nyårslöfte men ett löfte till mig själv att lära mig mer och variera det jag äter mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.