Inspiration

Recepttips

Vi har vegovecka här hemma den här veckan och testar oss igenom recept som är helt nya. För oss. Mycket spännande! Vissa grejer gillar vi jättemycket, annat lite mindre mycket. Främst för att texturen inte känns helt rätt, smakerna har vi alltid gillat på det vi ätit hittills. Ett recepttips som jag tyckte var supergott och därför gärna delar med mig av är det här, rostad Blomkålssoppa! Nomnom! Ett tips om ni lagar recepten från undertian.com är att minska portionsstorlekarna något, fyra portioner mat enligt receptet är snarare 6-7.

Just nu sitter jag däremot mest och är sugen på den perfekta avodacotoasten. Ah! Det får nog bli en sådan till kvällsmat ikväll tror jag. Men först en fullspäckad arbetsdag och en lunch med min fina namne, tillika resekompanjon, Sara. Tänk att vi ska få hänga i en liten alpby en hel vecka. Så underbart!

Bild: Brenda Godinez

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.