Inspiration,  Skiing,  Träning & Hälsa

Rosa var färgen

image(2) image(1)

Det här med rosa kanske kan gå lite överstyr. Men när man, som jag, klär sig i svart/vitt/grått i alla sammanhang utom när jag tränar och åker skidor då får man liksom passa på. Vill dock påpeka att mina pjäxor, handskar och hjälm inte är rosa. Bara en sådan så att ni vet.

Igår regnade det tyvärr under ca 700 m höjd på morgonen (vilket i praktiken bara blir nere i byn) men uppe i systemen snöade det desto mer och trots dålig sikt fick vi många fina åk innan det blev lite för mycket snö i backarna. Framåt eftermiddagen började det snöa ymnigt även i byn och jösses vad det är vacket. Romantiskt. Sagolikt.

Jag har nu gjort årets krasch redan under första dagen i backarna. Tror faktiskt att jag vågar utse den till det redan nu. Körde på ganska fort för att testa skidorna när en av dem plötsligt löste ut. Det tog faktiskt någon millisekund innan jag insåg att jag åkte på en skida + pjäxan. Försökte då göra en stoppsladd men farten var för hög och jag stod på fel ben så istället kraschade jag rejält och även den andra skidan löste ut. I skrivande stund är jag ”ramsne” och öm överallt så exakt vart blåmärken och diverse skador har satt sig vet jag knappt. Knät är ömt liksom armbågen, handleden och (skid)tummen. Gissar också på en lårkaka och ett rejält blåmärke över revbenen under höger arm.

Nåja, allt kunde vara så mycket värre. Verkligen. Så jag ska inte klaga, det var nästan kul att åka på ett ben ett tag :)Hur går skidorna då? Ett par K2 Superperfect, jag kunde inte begära mer faktiskt. De är kanon på alla sätt och namnet ”Superperfect” passar utmärkt!

Iphonebilder tagna av mig och pappa (hade planerat att ta med mig min systemkamera även igår, gissa om jag är glad över att jag inte gjorde det?!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.