Göteborgsfavoriter,  Inspiration

Semester

foto-torre-piedras-fondo-cielo2

Nu mina vänner, nu har den här lilla familjen semester. Vår första som just det, en familj. Vilken känsla det är, mysig och häftig på samma gång.

På klassiskt familjemanér har vi nu packat bilen med allt från barnvagnar, dregglisar och blöjor till badkläder, solskydd och cityshorts för nu åker mot västkusten och vårt älskade Göteborg.

Vi har fått möjligheten att husvakta en väns hus när de är på långresa i Indonesien. Förutom huset ska vi även se till Doris, mannen i husets älskade fisk. Egentligen ska vi väl försöka sköta om hela det superspeciella akvariet (oh herregud, vad har vi gett oss in på??!) men just Doris är ju den sötaste lilla invånaren i detta akvarium så vi fokuserar på Doris. Hus och Doris. Det blir fint det här!

Jag tänkte faktiskt också ta lite semester från bloggen, kanske kommer något schemalagt inlägg att dyka upp, kanske inte, vem vet? Det ska ju bli värmebölja så vem bryr sig egentligen ändå, nu går vi ut och njuter av något av det finaste som finns – Svensk sommar!

Bild googlad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.