Clean Eating,  Inspiration

Smooth love

IMG_7552 IMG_7553 IMG_7554

En dags bloggfrånvaro, en dag som ägnats åt att resa hem från skidparadiset och landa på Heaven on First tillsammans med älsklingen. Vi gjorde ingenting igår av karaktären ”måste”. Vi kramades, umgicks, lagade god mat, tittade på OS och Premier League. Tog igen tillsammanstid helt enkelt.

Funderade mycket innan den här resan på hur det skulle gå med maten. Efter mycket om och men fick jag inse att jag inte kunde ta med mig varken stavmixer eller ingredienser för att göra smoothies. Vi flög ner i år och med pjäxor i väskan balanserade jag vingligt på gränsen till övervikt även utan mat och tillbehör.

Alltså fick jag förlita mig till maten på plats i Österrike och med facit i hand vet jag att det inte gick speciellt bra. Det serveras god mat på hotellet och i alla restauranger i backarna men det är inte i närheten av vad jag brukar äta hemma vilket givetvis har fått mig att både gå upp i vikt och känna mig väldigt svullen. Jag bestämde mig tidigt under veckan för att välja att se detta som en semester (vilket det ju är konstigt nog 😉 ) och ta nya tag när jag kommer hem igen.Nu är jag hemma, nya tag är tagna så att säga och kylen är nu full med bra, god mat. Jag börjar med en veckas cleanse och kör sedan vidare som vanligt igen. Mitt vanligt. Med rawfood, superfoods och väldigt mycket grönt. Fint det. Dagen fick en bra start med en kopp detoxte och en hallon/äpple-smoothie. Så gott!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.