Formex,  Inspiration,  Sarah tipsar

Straight för Klong

Orb.stor_ny

 

Säsongens Formexmässa är i full gång och eftersom jag nu inte längre tillhör Orrefors Kosta Boda (eller jo, på pappret, men som föräldraledig känns det ju som att jag redan har lämnat) känner jag mig friare att visa allt annat fint som lanseras nu till hösten. Speciellt glasrelaterade produkter har ju varit lite knivigt att förhålla sig till tidigare.

Men inte nu längre alltså.

Jag är av förklarliga skäl inte på plats på mässan just den här gången men hoppas att jag kan besöka den framöver. Rapporteringen får nu istället ske med hjälp av alla de pressreleaser som regnar in. Tack för det!

Vasen ovan tycker jag är helt ljuvlig, Straight Desingstudio står bakom designen och den lanseras för Klong. Ännu en underbar vas därifrån alltså. Pressreleasen beskriver en vas vars enkelhet och material vill förstärka snarare än konkurrera med innehållet och istället ge växten i kupolen full uppmärksamhet. En skön idé och tanke tycker jag. Vi resonerade ofta kring det där på OKB, vår produkt var ju glasvasen och den skulle vara unik och ha sin prägel men ändå inte konkurrera. En svår balans. Straight/Klong har lyckats klockrent!

Bild: pressbild Straight

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.