Inspiration,  Sarah tipsar

Tack söta du!

Jag har fått en award!! En bloggaward! Det har aldrig hänt tidigare och jag är så klart jätteglad! Jag gillar när det sprids kärlek i bloggvärlden och jag tänker absolut sprida kärleken vidare, till fina bloggar som jag själv läser och gläds åt dagligen!

Ett puss i pannan och ett stort tack till Teza för utmärkelsen, jag är varm från insidan och ut!

Mina awards går till Madeleine på Bonjour Vintage, Inredningsfrun Marika, Sara på SMÄM och Helena på Bara en kaka till. Tack för inspirationen tjejer!

1. Bonjour Vintage

Bloggen om prickar, rosor, vintage, kakor, lilla Tuva och allt annat som gör livet lite festligare och lite vackrare. Madeleine tar dessutom väldigt fina bilder och inspirationen är fullständig!

2. Inredningsfrun

Marika bor i ett ljuvligt hus på Öland, inrett på det alldeles ljuvliga (vita) lantliga och aningens Shabby Chic:a sättet. En och annan bild av Bebis och Lillebror poppar också upp liksom smarriga recept!

3. SMÄM

Tjejen vars illustrationer, skisser, bokomslag, konst, kort och annat inspirerar mig mer än något annat. Sedan några veckor tillbaka hänger hon dessutom på väggen i sovrummet här hemma. Ja inte personligen alltså men hennes konst! Ett måste varje dag. Måste, måste, måste!!

4. Bara en kaka till

Det finns egentligen bara ett ord för Helenas blogg. Nam-nam-nam! Smarriga recept är bara förnamnet, hennes man Olof är fotograf vilket gör bloggen och dess bilder till ett ännu större nöje. Här hämtar jag mycket inspiration på såväl vardagar som helgdagar och jag hittar alltid något jag vill testa att laga eller baka. Dessutom dyker lilla vovven Bally upp titt som tätt 🙂

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.