Bröllop,  Inspiration

THE WEDDING

IMG_9013 IMG_9051 IMG_9085 IMG_9116 IMG_9190 IMG_9304 copy IMG_9478 copy IMG_9505 copy

När jag nu har lättat på trycket lite gällande min skrivkramp kan jag ju avslöja att det inte bara är på grund av den som bilderna från det vackraste bröllopet har dröjt. Det har helt enkelt tagit lite tid att titta igenom alla 916, välja vilka som var bra nog att redigera och att sedan göra själva redigeringsarbetet. Men oj som det har varit värt det!

Man kan ju tro att jag skulle ha stirrat mig blind på de här två vid det här laget. Tröttnat på dem liksom. Men icke. Jag känner på fullaste allvar att det var en ynnest att få vara med dem så nära hela den där dagen, den 14 juni. Jag upplevde bröllopet lite ”från insidan” känns det som och jag är så tacksam för det.

Det. Finns. Så. Många. Bra. Bilder! Galet är ordet. Jag har gått från att inte ha en enda bra bild på min bror under hans första 30 år i livet till att nu ha 916 stycken. För tagen av stundens allvar var det mesta av spexet borta och kvar stod en känslosam, lycklig, snygg man och hans alldeles bedårande vackra fru. Kameran gick varm, tårarna rann och mina modeller poserade lydigt. Vände sig om när jag bad om det, vinklade buketter och huvuden åt ”rätt” håll. Tillät mig justera klänningar, slöjor och kavajslag. De gjorde ett strålande jobb och tillsammans skapade vi så många vackra bilder att jag inte avundas dem jobbet att välja ut bilder till tackkort och förstoringar.

Den lilla prinsen har fått sin pappas charm och även han bjöd upp till dans denna dag. Misstänker att en viss farmor och en viss farfar vill ta del av några av dem korten också.

En kärlekens dag på så många sätt och ett minne i hjärtat för alltid. Ett minne som nu får lite hjälp på traven tack vare dessa och i runda slängar 250 bilder till.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.