Drömhuset,  Inspiration

Välkommen hösten

HC3B6st

Den smög sig på i förra veckan, knackade på i helgen och ropade hallå nu i veckan. Hösten. Som med alla andra årstidsväxlingar älskar jag det här. Jag välkomnar hösten med öppna armar. I söndags inhandlades nya, mörka, jeans inför den nya säsongen och väl hemkommen från stan kröp vi upp i soffan, tände lampor och ljus och mös av regnets smattrande på fönsterblecket. (Och givetvis första omgången av Premier League som är ett hösttecken så gott som något)

Självklart kommer jag att frysa även i år. Blöt kommer jag garanterat att bli, speciellt under de månader vi har kvar i Göteborg och någon morgon kommer även jag att sucka åt att garderobens utbud av varma koftor känns för litet. Men strunt samma, jag är en årstidsmänniska och jag älskar hösten när den nu kommer. Den här hösten kommer jag dessutom att älska lite extra mycket.

 

autumn-10481_640

På resorna genom landet mellan öst- och västkust lovar jag att titta på, och uppskatta, naturens färgskiftningar när vi åker mellan huset och renoveringen och livet vi fortfarande har i Göteborg.

Jag lovar.

För som jag längtar. Efter att flytta in i drömhuset och se trädgården och alla träden i den färgställning som hösten bjuder på. Än så länge har vi ju bara sett huset i grönskande grönt och lavendelblått, men jag känner på mig att höstkläderna är minst lika fina.

Så välkommen hösten, i år kommer du att bli intensiv och stundtals tröttande men alltjämt underbar, du innebär vägen till Drömhuset och vägen till framtiden!

Bilder lånade av det fantastiska Google för mitt i all flytt- och försäljningsplanering har jag inte kommit närheten av att ta några egna vackra bilder på denna årstidsväxling.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.