Juligt

Annandagslunk

Min lilla kille och jag styrde kosan mot Karlskrona igår för traditionsenlig kalkon med min sida av familjen. Tyvärr fick vi lämna den stora killen hemma på grund av sjukdom (jag är så evinnerligt trött på att vara sjuk nu, tvi vale!) men vi var en tapper skara icke-sjuka (friska är att ta i) som samlades på Björkholmen igår och det var så mysigt.

Mamma hade dukat så fint och maten, allt från laxpatén till kalkonen, var i vanlig ordning superb. Tack mamma!

Om ni tycker att det har börjat dyka upp många selfies på bloggen på sistone är det alldeles riktigt och det beror på en ny liten leksak som jag tänkte berätta mer om i morgon. Tills dess kan ni undvika att titta på galningen på bilden nedan och istället fokusera på min söta lilla charmör i rödrutig skjorta. Jag tycker han blev så fin så jag bjuder på ett crazy-face.

Idag har vi myst med mormor och morfar på morgonen och fortsatt med mormor hela förmiddagen när morfar var tvungen att åka och jobba. Sen har vi vänt hemåt igen i sakta mak och mötts av en älskling med öppna armar och en återfunnen energi. Så härligt när det börjar vända!

Nu väntar en bloggstund i soffan samtidigt som stormen viner utanför. Hoppas att ni får en riktigt härlig kväll och lediga mellandagar för er som har sådana!

 

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.