Juligt

Den perfekta middagen enligt mig

Det var ju slumpmässigt och roligt att detta tema i Kajsons julkalender inträffade just idag, den dag vi ska gå och äta julbord med jobbet. Det ska bli jätteroligt, räknar med att skratta så tårarna sprutar i vanlig ordning. Det blir fint det. Och även om julen och allt som hör julen till kommer högt upp på alla mina listor så är det ändå inte den perfekta middagen enligt mig.

För.

Det är en middag på tu man hand med min Finaste givetvis. Lilleman sovandes på övervåningen, eller kanske till och med hos en barnvakt, en flaska vin, tända ljus och en möjlighet att bara prata. Så som bara vi kan. Till punkt. Och med något på tallrikarna som Alex har lagat. Han är riktigt duktig på att laga mat så det lämnar jag med varm hand över till honom.

Det är den perfekta middagen just nu enligt mig.

Men ikväll blir det alltså julbord istället för mig och ett fyrtiotal kollegor ute på Villa Solbacken och det ser jag fram emot av flera anledningar. Bland annat för att få titta på alla juliga och vackra dekorationer i form av kransar och blommor. Varför? För att det är grymma Angelica som har fixat dem, ni vet stjärnan som gjorde alla blommorna till vårt bröllop <3

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.