Juligt

Ett första tecken från Nisse

Jag har ju berättat tidigare att vi kommer att få sällskap av en tomtenisse i år (igen) och att jag detta år planerat detta snäppet bättre för att göra det enklare för mig själv.

Nu är det snart dags och redan i veckan visade sig ett första tecken från Nisse, ett brev adresserat till Elliot och Juliette från Nisse-liten där han frågar om det är ok att han flyttar in och vart han i så fall kan slå upp sin dörr.

Alltså jag dog nästan är Elliot fick öppna brevlådan och fick syn på brevet. Han var trött och ledsen när jag hämtade honom på Föris men det vände på en sekund. Han var helt hänförd, bar sitt brev som en dyrgrip och har behandlat det som så sedan dess. ”Det här är BARA mitt och Juliettes brev mamma, INTE ditt och pappas”. Lilla hjärtat alltså <3
Så nu har vi sagt ja till att Nisse-liten får komma och bo hos oss och vi (läs: Elliot) har pekat ut en plats där Nisse-liten kan slå upp sin dörr. Alltså julstämning mina vänner, den kommer inte av sig själv men man kan jobba på den och då blir den nedrans bra!

Jag rev pappret lite i kanterna och brände det med hjälp av ett ljus. Över diskhon, mycket försiktigt. Och sedan gjorde jag likadant med pappret till kuvertet som jag sedan vek och fäste med några juliga klistermärken jag hade hemma. Sådant fuffens, så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.