Juligt

God fortsättning

Julen är ju på inget sätt över, den har egentligen bara börjat men jag säger ändå God fortsättning. Hoppas att ni har, och har haft, det underbart så här långt. Att dagarna har blivit allt de skulle bli i år och att det känns bra.

Vi har haft det så bra så, trots två små barn är ”lugnt” ordet jag kommer att tänka på först. Detta har verkligen varit en stillsam jul, i lagom tempo med mycket tid för kramar, att bygga ihop leksaker och montera lampor, läsa nya böcker och testa nya spel. Att bara vara tillsammans helt enkelt. Skönt!

Just den delen av denna annorlunda jul tror att de flesta av oss kan behöva mer av även andra år.

Vi firade hos mamma och pappa i Karlskrona igår och utomhus tillsammans med andra sidan av släkten idag. Alldeles lagom och det kändes framför allt rätt. Har insett under den här pandemin att jag nog har ett större rättspatos än jag trott, kanske är jag till och med mer ”blå” än vad mina staplar brukar visa. Jag som annars är en ganska gul(lig) person 😉

Nu väntar fler lediga, lata dagar med boxingday-fotboll, ännu mer julmust och tända ljus. Lugnet fortsätter att regera här hemma, mellan syskonbråken förstås. De är underbara men även de kommer ihop sig ibland. Host host! 😉

Själv funderar jag på hur länge jag kan vänta innan julpyntet ryker? En stor del lär vara borta redan till nyår. Det är sen gammalt i min bok. Jag älskar det under den tid som det ”ska” vara men sen vill jag plocka bort det. Det blir lite för plottrigt för mitt välbefinnande… Läste om en kvinna på Öland som har över 2000 tomtar, fick hjärtklappning och lite, lite andnöd. Hua!

Ett alldeles osammanhängande och märkligt inlägg detta, god fortsättning var nog det enda jag ville ha sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.