Juligt

Julstämning hos Isegården!

Annonssamarbete med Isegården.com

Åh äntligen är det dags att presentera mitt senaste samarbete för er. Tillsammans med julbutiken Isegarden.com, som nyligen slagit upp portarna till sin pop-up-store här i Kalmar, har jag nu förmånen att erbjuda er 15% rabatt på hela sortimentet i webshoppen till och med söndag 3/12. Allt du behöver göra är att ange koden ”Sarah15” i kassan när du betalar så dras rabatten automagiskt.

Isegården är en nystartad säsongsbutik för julprodukter och jag skulle vilja påstå att de har det mesta för den som vill fira jul på ett mysigt och stämningsfullt sätt. Så mycket fint att mina julkänslor får liksom tilt när jag surfar runt i webshoppen eller går in i butiken. Alldeles ljuvligt!

Själv har jag blivit helt förälskad i deras krukor från Kew Gardens. Hur fina är de inte? En amaryllis, lite mossa och tada – det är klart. Mer behövs liksom inte när krukan är så här fin.

Isegården är verkligen en julbutik värd namnet och nu kan du alltså ta del av detta introduktionserbjudande och handla valfria produkter ur hela sortimentet till 15% rabatt. En tidig julklapp kan man säga!

Här har jag använt en av Watt&Vekes fina ljusslingor och lagt den på kakelugnen och använt den som ljuskälla i den fina Holmegaard ljuslyktan som står lite känsligt till för små fingrar och levande ljus. Just nu stoltserar den åter på kakelugnen, vi får väl se hur länge den får ligga kvar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.