Juligt

Klappat och klart

Som den ex-Göteborgare jag är kunde jag bara inte låta bli rubrikens ordvits. För det var det det, nu är jag klar. Alla julklappar köpta och på väg hem för att omsorgsfullt slås in med vackert papper och en gnutta kärlek.

Ingen överkonsumtion utan genomtänkta julklappar till var och en, precis enligt plan. Jag är kort sagt så jäkla nöjd! Och lite lättad. Det är nedrans skönt att kunna sköta alla inköp i lugn och ro (nåja allt är ju relativt) vid köksbordet och vara klar innan kl. 09.

Föredrar det framför att lasta två barn in och ut ur bilen femtioelva gånger, trängas i affärer med dessa två barn som är duktiga som sjutton men ändå har ett begränsat tålamod, känna svetten komma på ryggen och upptäcka att det är 20 meter kö till kassan när man väl har hittat det man söker. ”Den möjligheten fanns inte när ni var små” som mamma sa och nej, den gjorde ju inte det men jag maxar möjligheten just nu.

Så alltså dyker jag nu rakt ner i pyssel, smaker, dofter och tillsammanstid med min fina familj. Hur tacklade ni Black Friday?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.