Juligt,  Sarah tipsar,  Vi två blir tre

Nisse har flyttat in

Han är här nu, vår alldeles egna tomtenisse-inneboende. Ända fram till julafton ska han bo hos oss och se så att vi är snälla och härliga mot varandra. Dessutom kommer vi att att bjudas på små upptåg och få lite uppdrag längs vägen. Och vet ni, redan idag, på den allra första dagen så visste tomtenisse att någon skulle hänga upp en adventskalender på väggen under natten. Hur spännande som helst!

Jag hade förberett Nisses ankomst hemma innan jag hämtade Elliot från Förskolan igår, så när han kom hem satt dörren och brevlådan på plats och ett första litet brev hade levererats. I det stod det att det har flyttat in en av Tomtens tomtenissar och att han ska vara här hela vägen fram till Julafton. Och så berättade han såklart om adventskalendern som kommer att hänga på väggen när Elliot vaknar i morgon (läs: idag). Mycket spännande!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elliot tittade storögt, plockade upp brevet och lyssnade stilla och noga när jag läste vad tomtenissen hade skrivit. Så himla roligt! Sen pratade vi om tomtenissen igen när vi gick och la oss igår och när han väl hade somnat tassade jag ner och hängde upp adventskalendern och de 24 kommande överraskningarna.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.