Juligt

Torsdagstrio

I förra veckan fick jag en ordentlig reality check när jag insåg att det redan var mitten av December. Då kändes det lite jobbigt, det kändes som att det gått alldeles för fort, att jag liksom missat hela härligheten men nu känns det faktiskt annorlunda. Nu känns det mer som att ”jag är med” i skallen och att det faktiskt är den 14/12 idag. Vilket känns helt ok. Fint till och med.

Julkänslor på riktigt
Säga vad man vill om julfirande på förskolan eller Luciafirande via SVTplay men det har verkligen gått igång mina julkänslor och det är jag väldigt glad över. Att klä granen, dricka glögg och göra julgodis i form av Fransk Nougat har fått dem i fortsatt gungning och nu tycker jag banne mig att det känns jul på riktigt.

Ta bort skiten
Vi har ju blivit med nytt kylskåp sedan förra helgen, det gamla står nu i ett hörn av salongen, avfrostat och klart, i väntan på upphämtning. Kom. Och. Hämta. Skiten. Nu är inte en tid när undertecknad vill ha ett gammalt kylskåp ståendes mitt i yogastudion…förlåt salongen. Där ska det mysas, vara tända ljus och stämningsfullt oavsett om vi kallar det yogastudio eller salong. Där ska inte stå fula skåp. Punkt.

Bara inslagningen kvar
Snart har alla julklappar jag köpte kring Black Friday levererats. Tyvärr inte alla vilket ju är lite oroväckande och faktiskt fick mig att kontakta ett företags kundtjänst tidigare i veckan. Nu återstår bara för moi att slå in dem och ni som känner mig vet att detta är något av ett hedersuppdrag. Jag älskar att slå in paket när jag får göra det omsorgsfullt, vackert och med lite extra omtanke om mottagaren. Det, i sällskap av julmusik och en mugg glögg, det blir fint det!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.