Juligt,  Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Åh så var det redan söndagskväll och vi har liksom haft lite långhelg det här helgen både eftersom vi fick gå hem med lilleman och det där ögat i fredags och Elliot har dessutom fallit in i sin ”vakna-runt-fyra-snåret” rutin igen så det har liksom blivit v ä l d i g t  m y c k e t  h e l g. Så att säga. Men en väldigt mysig sådan som jag precis har avrundat med min egen version av hot-yoga framför brasan i vardagsrummet. Ett pass ”yoga-for-back-pain”-pass och ryggen känns bättre än på flera veckor. Jag älskar yoga, har jag sagt det?

Nu återstår mest lite blogg-work, att måla naglarna och att skriva ett nytt Nisse-brev till brevlådan för Elliot att upptäcka i morgon bitti. Sen tar vi sikte på ny vecka, i veckan som kommer…

… ska vi gå på julfester med våra respektive jobb. Det känns fortfarande smått overkligt att det är December, att det redan är dags för julbord med allt vad det innebär och att adventsmyset faktiskt i allra högsta grad sker här och nu. Inte senare. Nu. (paus för att tända första ljuset i staken på bordet framför mig)

…ska jag träffa fina Madde och luncha igen. Det ser jag fram emot, i vanlig ordning. Jag mår så bra av att träffa mina vänner och fylla upp de där vänner-luckorna inombords till bredden.

…njuta av mina killar och en vecka som är ganska ”obokad” i jämförelse med den förra. Jag var såå trött i slutet av förra veckan och därför känns det skönt med lite färre inplanerade aktiviteter den här veckan och lite mer mys-i-soffan-med-lilleman på eftermiddagarna och kvällarna.

…hoppas jag på att få ordning på det sista piffet hemma kring just advent. Jag är så gott som klar med stakar, stjärnor, ljus och tindrande lampor. Men det saknas lite. I form av växter främst. Jag villhöver en en, två lingonkransar till dörren, några granruskor och lite annat för att göra det komplett. I veckan som kommer helt enkelt.

…kanske, kanske jag får till en promis med bästis igen. Hoppas det. Det där med att fylla vänner-luckorna ni vet, just nu är Jennie-luckan lite tom. Jag mår mycket bättre när den liksom rinner över.

Hörrni nu känner jag att effekterna av kvällens yoga pass gör mig alldeles för flummig i mina metaforer så nu är vi nog klara med det här inlägget eller vad säger ni?

Inspirationsbild från Helenes underbara jul

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.