Mode & Shopping

Bakom mina solglasögon

Den mest klyschiga och förutsägbara rubrik jag någonsin har skrivit, jag ber om ursäkt för det, det är det bästa min post-inbrottshjärna fixar just nu. Det är lite som när man hade gravid-/amningshjärna, man vet att hissen inte går riktigt ända upp men man kan inte göra något åt det.

Nåja.

Med det sagt, när jag var i Karlskrona den där helgen innan allting hände, gjorde jag en investering. I ett par nya solglasögon. Det är nämligen så att min bror, och nu sticker jag ut hakan en bra bit, är den den bästa Oakley-säljaren i södra Sverige. Det han inte kan om bågar, linser, strålar, brytning osv. är helt enkelt inte värt att veta och deras Intersport-butik har ett jättesortiment.

Jag har väldigt ljuskänsliga ögon, när jag får migrän är det så gott som alltid ljus jag är känslig för snarare än ljud. Mina tidigare, för visso väldigt snygga Oakley Feedback har helt enkelt inte haft tillräckligt mörka linser.

Men det har dessa.

Mina nya Oakley Latch Prizm. Rundade och med mörka prizmlinser som gör ljuset så behagligt att jag faktiskt glömmer att ta dem av mig när jag exempelvis går in i en butik. Gott betyg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.