Fyndat,  Heaven on First,  Hemma hos oss,  Inspiration,  Köket,  Sarah tipsar

Den där pallen

IMG_7222

Blott 149 kr är priset på denna smidiga lilla pall och när jag tänker på det är det fullständigt obegripligt att vi inte har köpt den tidigare. Vi bygger på höjden här hemma, skåp och garderober, allt är byggt för att utnyttja den fantastiska takhöjden till förvaring. Det är ett måste.

Ni som känner mig vet att jag inte mäter mer än 170 cm över havet och att nå allt det som förvaras högst upp i dessa skåp och garderober är lättare sagt än gjort. Alltså. Varför vi inte har införskaffat denna pall tidigare är en gåta och det lär förbli en gåta.

Men nu slog jag två flugor i en smäll. Jag har letat efter stolar till vårt köksbord, stolar som när idén om sittbänken föddes förvandlades till EN stol. En stol. Jag kände mig inte jättesugen på att köpa en stol som för alltid skulle var en udda fågel här hemma. Har letat efter pinnstolar på blocket som är av samma modell som dem vi har till vårt matbord i vardagsrummet och även om jag hittat är de inte på rätt plats eller till rätt pris. Ett tag var jag sugen på IKEAs bråkig som släpps i dagarna, jättefina men en tillfällig kollektion med noll möjlighet att komplettera längre fram om man skulle vilja det.

Men. Så plötsligt. Den berömda poletten igen. Pallen! Pallen får nu tjänstgöra som ”köksstol”, eller snarare kökspall och samtidigt nödvändig ”räckviddspall” för mig. Åh vad det är härligt när man hittar bra lösningar!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.