Fyndat

Fina vänner och ett fynd

Först och främst, TACK, för all kärlek och omtanke efter inlägget igår, uppslutningen var överväldigande från alla håll. Nog för att jag visste att ni är bäst, men det här? Av hela mitt hjärta, tack!  Och TACK till alla nära och kära för all hjälp och support de här dagarna ni är guld värda!

Det känns svårt att upprätthålla en blogg om det glättiga i livet när man befinner sig mitt i en situation som är allt annat än trevlig eller fin. Men jag känner samtidigt att jag måste upp i sadeln igen, att jag så fort som möjligt vill återgå till det normala. Det brukar bli bäst så.

Så, med det sagt, ska vi titta på ett av två fina fynd jag gjorde i Karlskrona i helgen som gick?

Vi besökte Prylboden och jag fick en glad överraskning måste jag säga. Det var stort, välsorterat och den ordning och reda som jag önskar på en loppis för att kunna se, och hitta, de riktiga fynden.

Och vilka fynd gjorde jag då? Jo. Bland annat denna mässingsljusstake som jag föll pladask för. Jag har andra, liknande, kammarljusstakar i mässing men den här fungerar antingen med ett värmeljus eller ett gilleljus och det gjorde den lite extra värdefull för mig.

För bara 25 riksdaler blev den min och det kallar jag ett riktigt fynd!

PS. Nej, givetvis var ljusstaken inte fullt så här vacker och välpolerad där den stod i hyllan men två omgångar Häxan och lite jävlaranamma-terapi så glänser den som aldrig förr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.