Mode & Shopping

Höstmode kollage

När jag satt och gjorde höstkollaget härom kvällen blev jag så inspirerad att jag slängde ihop ett mode/stil-kollage i samma veva. Jag är ju inte ensam om att älska hösten rent modemässigt. Färgerna, plaggen, stylingen. Det blir liksom lite mer och lite roligare på hösten.

Och så här ser jag min höst.

 1. Stickat med volym – stora tröjor, grovstickade, matchat med en tight byxa.
 2. Lager på lager, gärna med uppvikta ärmar som visar det undre lagret oavsett om det är en tröja eller skjorta.
 3. Fortsatta ripped jeans, gärna en boyfriendmodell, jag kommer fortsätta använda mina ”sommarjeans” men kanske addera en ny modell. Färgmässigt gör det mig inget att de är lite ljusare.
 4. Stora sjalar! Åh så underbart, det är ju en trend att älska eller hur? Eller trend och trend men ett höstplagg (kan man kalla det för plagg?) att älska är det i alla fall.
 5. Grått, grått, grått. Min höst och vintergarderob är ju så gott som endast svart och grå men nu är jag sugen på lite ljusare grå nyanser också.
 6. Stickade klänningar, givetvis med lång ärm, så användbara och enkla att klä både upp och ner. Att bära både till klackar, loafers eller sneakers. Eventuellt det ultimata plagget. Jag tror faktiskt det.
 7. Fortsatt vita byxor men nu gärna till grått. Monokromt. Jag har aldrig tänkt på vita byxor som ett höstplagg utan har nog stuvat undan dem både i garderoben och i medvetandet när hösten har kommit men varför då egentligen? Det här är ju jättesnyggt!
 8. Knuten på huvudet, my life saver! Ah, veckans hårklipp får inte bli så kort att jag inte kan sätta upp det i en knut. Då funkar inte livet så att säga. Stort ansvar för ett hår kan tyckas men det är rimligt.
 9. Sneakers och…håll i er…lårhöga stövlar. Moi? Jodå! Förra säsongen ratade jag dem och köpte mig en klassisk svart skinnstövel i ”ridstövelmodell” men i år? I år känner jag att en lårhög mockastövel skulle vara den ultimata stöveln till det mesta i min garderob. Där ser man, jag är förvånad själv.
 10. Glasögon tittar jag en hel del på. Kan ni förstå att de snodde mina läsglasögon vid inbrottet i somras? Så märklig grej att sno. Men hur eller hur, jag behöver ju ersätta dem (märker jag nu när jag inte har dem) och jag funderar på båge. De tidigare svarta mediebrillorna kommer inte att bli ersatta med ett par likadana. Runda kanske? Bruna?

3 kommentarer

 • Emelie

  Jiiisses vad mycket fint! Är som du, bara äääälskar hösten och att äntligen få bylsa på sig dom mysigaste, tjocka tröjorna! Den grå långa kappan längst ned till höger, vart kan den vara från nån tro? ?❤?

  • Sarah

   Jag vet, den är verkligen superfin! Bilden är från Pinterest och jag har letat efter källan men tyvärr inte hittat den. Hoppas du hittar något liknande!
   KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.