Mode & Shopping

Nya väskan

Grå/Svart vs. Blå/vit. Det sammanfattar min höst- respektive sommargarderob väldigt väl. Och då är det heller inte så konstigt att favoritväskan från Eduard Accessories får hänga med hela sommaren. Den är i perfekt storlek och den passar till både sommargarderoben och sommarskorna. I alla lägen. Vardag som fest, den är kort sagt perfekt.

Men när jag nu börjar använda mer grått och svart, och framför allt svarta skor, funkar den inte längre. Den är en sommarväska för mig så är det bara. Så. Jag ville hitta en ny och sprang på den här på Åhléns, en Carin Wester som jag nu bara älskar. Den rymmer precis lagom lite för att jag inte ska släpa runt på för mycket utan tvingas tänka till. Men den är ändå inte så liten att jag måste välja bort det jag verkligen behöver ha med mig. Exempelvis rymmer den dubbla Iphones eftersom jag numera har en privat och en jobb-dito.

Och priset? 249 kr ordinarie pris vilket jag inte ens gav eftersom jag såg den tack vare en kampanj som Åhléns körde för ett par veckor sedan. Ett kap alltså. Funderar på att köpa en extra axelrem, en bredare, att variera med. Två väskor i ett på något sätt.

Ja som sagt, ibland behöver det inte kosta skjortan för att kännas rätt. Men det visste vi ju redan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.