Mode & Shopping

Unna mig

Någon gång i framtiden, när jag tycker att jag förtjänar det lite extra, ska jag unna mig. Jag brukar göra så, sätta upp små (eller stora för den delen) mentala mål och samtidigt bestämma mig för att då ska jag unna mig ditten eller datten.

Jag har ändrat mitt köpmönster fullständigt de senaste åren, spontanshoppar nästan aldrig längre (om det inte gäller pennor till mitt tecknande….holy moly…) utan gör mer genomtänkta och hållbara köp. Som många av er också gissar jag.

Mitt mål är en kapselgarderob men där är vi inte riktigt ännu och dessutom har jag inte lyckats få ihop den tanken med realiteten som en föräldraledighet och småbarn innebär. Väl valda plagg av bättre kvalité som varar länge och håller över tid låter ju underbart men när man tvättar vissa av sina kläder två gånger om dagen (jodå, vissa perioder har det varit så) är ju den tanken inte rimlig.

Och jag kanske aldrig uppnår en kapselgarderob till 100% men 98%? Då är det good enough i min värld, helt klart.

Och det jag nu tänker unna mig nästa gång jag uppnår det där målet som jag har satt för mig själv är en väska. Jag har en perfekt crossbody-väska, rätt storlek, rätt modell, rätt allting. Och den är gjord av vackert naturläder som nu har fått den rätta patinan. Jag älskar den! Men jag är inte alltid brun, jag är väldigt blå/vit på sommaren och då passar den perfekt. Höst och vinter är jag svart/grå och då behöver jag en motsvarande modell i svart vilket jag nu har hittat. Såklart. Vem tar ni mig för? 😉

Väskan Udden Twin i svart läder från Sandlund/Hossain, hur fin är den inte? Det är ren och skär väskkärlek som har uppstått här det vill jag lova. Och eftersom köpet av väskan också hänger ihop med att jag ska unna mig något efter uppnått mål kommer känslan när jag väl håller i den vara ännu större. Voine, jag kanske kommer sova med Udden första tiden eller vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.