Okategoriserade

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag och jag vet att det kan vara känsligt, firar ni? Vi har ingen direkt tradition utan har gjort lite olika från år till år. I år blir det absolut inget stort men jag har fixat en liten överraskning till familjen när de kommer hem idag. Mest för barnen kanske, eller för mig, för att jag nog aldrig har älskat dem så mycket som just nu. Hela familjen! <3 <3 <3

Oavsett om det blir restaurangbesök, stora fång blommor, ett vaniljhjärta, ett sms eller inget alls idag så tror jag att det är viktigt att känna att det är ok. Hur som helst.

Johanna Kajson skrev det så bra på sin instagram idag, hon hade piffat och fixat en extra mysig frukost för sina barn i morse och fått kommentarer från mammor som fick dåligt samvete över att de inte hade gjort det. Men det är hennes jobb att skapa EVENT, att piffa och styra. Och det får henne att må bra. Hennes tröskel kanske är större när det kommer till något annat.

Man får helt enkelt se det för vad det är, skippa det dåliga samvetet, göra det som man mår bra av och skapa de traditioner som ligger en närmst. Och hur många pappor tror ni upplever just detta dåliga samvetet?

Nej, fira för allt vad ni är värda – om ni vill. Och om ni inte vill, eller kan, så hitta på något annat. Det är bara en dag. Men det är alla hjärtans dag, det vill säga allas dag och vi gör det vi mår bäst av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.