Okategoriserade

Allt om gårdagen

Åh, visst är det lite svettigt precis timmarna innan? Man har förberett allt som går men vissa saker kan bara göras samma dag och det får man rassla av timmarna innan.
Jag vet inte om det bara är jag men jag blir lite uppjagad innan jag har allt under kontroll. Onödigt kanske men det är bara sådan jag är.

Dagen igår blev i alla fall så himla fin och mysig. Allt blev precis som jag/vi hade önskat, barnen var så fina i sina sommarkläder, maten var god och tårtan blev jättefin. Det var familjärt, avslappnat och kärleksfullt och hela dagen osade försommar. Kanske också tack vare de enorma fång syrén jag plockat in från trädgården 🙂

Är ni redo för ett bildregn? Om inte, scrolla förbi för here we go!

Vi har väldigt mycket syrén i trädgården och det är ju väldigt tacksamt vid tillfällen som detta.
Syrén som sagt, jag ÄLSKAR syrén!
Iphone alltså, varför gör den såhär med bilderna ibland? Och ja, jag vände och vred och ställde mig åt olika håll för att ändra ljuset men icke. Någon som vet?
Min första Letter Cake, väldigt nöjd måste jag säga <3
Kusiner på trappan, så himla fina! De två på översta raden älskar att träffas och leka och busa. Så härligt att se dem! Och killen på nedre raden, som nästan gått och blivit vuxen, är en STOR förebild för killen strax ovanför. Och minstingen förstår ju inte så mycket ännu men är nedrans söt!
Det här med familjefoton… Men här är vi i alla fall, fångade allihop på en sällsynt men fin bild!
Hejdå säger vi med lillans redan klassiska drottningvink <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.