Okategoriserade

ÄNTLIGEN!

I söndags gick jag en frusen PW iklädd min dunkappa. Igår, knappt två dygn senare, gick jag samma runda i enbart tights och ett linne. Det svänger fort just nu och så länge det svänger åt det här hållet så – inte mig emot!

Luften var helt mättad av dofter från alla körsbärsträd som slagit ut och det slog mig att jag ser fram emot den där allergiutredningen i nästa vecka. Inte fasen kan jag vara pollenallergiker om jag klarade av en PW nu? Många andra får ju knappt luft, det känns ju att det är pollen i luften så att säga. Det blir spännande det.

Jag funderar nu på om jag vågar tvätta och hänga undan dunkappan eller om våren tänker göra bakslag. Men som en klok kollega sa, bakslag kommer men inte så på dunjacka-nivå. Så är det förhoppningsvis. Igår var det ju så varmt att jag var sugen på att fylla poolen men riktigt där är vi ju inte ännu.

Vårjacka och öppna skor får vara melodin för den här veckan tror jag.

Vad har du gjort, plockat fram, njutit av, unnat dig de här dagarna när våren kom i form av sommardagar? Har någon badat? Grillat? Nya kläder? Ställt iordning uteplatsen? Första middagen ute? Eller en kaffe på trappen?

Kan vi inte köra en vår-pepp-runda?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.