Okategoriserade

Äntligen kuddar

Inlägget är ett reklamsamarbete med Hemshopen.se

Ända sedan vi köpte den nya soffan till övervåningen för snart 1,5 år sedan har jag letat efter de rätta kuddarna att komplettera den med. Till en början för att lyfta den ljusturkosa nyansen och sedan reklamationen/bytet av klädseln för att lätta upp den gråa nyans som soffan nu har.

Alex är nödvändigtvis inte helt överens med mig och anser nog snarare att det räcker med kuddar efter som hela soffans konstruktion består av just kuddar. Han hävdar fortsatt att jag lider av OPD (Obsessive Pillow Disorder) något jag själv givetvis inte riktigt vill eller kan skriva under på. Erhum…

Anyway.

Nu har jag hittat dem! Och allt tack vare en tidigare kollega som sedan några år tillbaka har startat eget och driver Hemshopen där han initialt började sälja tavlor. Nu har han börjat bredda sitt sortiment och bygger upp en butik där allt som lyfter och dekorerar ett hem ska få plats.

 

 

 

 

 

 

Snygga detaljer

I samarbete med Hemshopen har jag nu fått möjlighet att testa kuddarna Malva och Rut och jag är riktigt imponerad. Prismässigt ligger kuddarna i ett mellanprissegment men kvalitén är riktigt, riktigt hög. Malva är tillverkad i en kraftigare bomullscanvas med en slät baksida och Rut av en mjukare våfflad bomull. Alla ni som har barn vet hur en soffa, och dess inneboende kuddar, slits och används. Elliot sätter sig inte i soffan som vi vuxna gör, han slänger sig i den, klättrar i den… Kuddarna ser helt oberörda ut. Jag har valt innerkuddar av dun och det är stor skillnad, jag skakar bara till kuddarna lite så är de som nya igen!

Ni känner ju mig så ni förstår att de svärtade nyanserna av mörkblått och puderrosa passar mig perfekt. Och inte bara mig, utan soffan. För med den nya mattan på plats och krukorna i fönstret alldeles intill blev kuddarna den berömda pricken över i:et. Den rosa kudden mjukar dessutom upp det annars ganska hårda stålgrå färgschemat.

Så om ni är på jakt efter nya kuddfodral eller prydnadskuddar kan jag varmt rekommendera Hemshopens dito, kvalitén är grym. Och det är långt ifrån bara enfärgade varianter, i sortimentet finns även mer mönstrade kuddar för den som inte är så mönsterrädd som undertecknad.

Hatten av Marcus, det här har du gjort riktigt, riktigt bra!

Foto: Sarah Berg

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.