Okategoriserade

Att gå på lägenhetsvisning

Jag fick ett hedersuppdrag i helgen som gick, att gå på en lägenhetsvisning åt en vän som själv inte hade möjlighet. Lägenheten i fråga ligger i precis samma hus som jag och Alex bodde i innan vi flyttade till Göteborg, precis ovanför ”vår” lägenhet. Bara det var ju en något skum känsla.

Men i övrigt. Herregud. Lägenheten är ett Projekt: totalrenovering. Och jisses vad mina inredningsvibbar kom i svajning där inne. Det fanns mycket potential och innan jag visste ordet av, faktiskt innan jag hunnit komma hem igen, hade jag inrett hela lägenheten för ett ungt par som köper sin första lägenhet tillsammans.

Jag tänkte en Le Grand Air ihop med en nättare loppisfyndad gungstol eller karmstol i vardagsrummet. Tillsammans med en radda Bestå för förvaring och eventuellt stöd för tvn.
Planlösningen mot köket är öppet och jag tänker mig ett grått kök, industriellt, med ett runt bord och en salig bladning av stolar. Nya som gamla. Eventuellt alla i samma färg. Här ska finnas plats för middagar och umgänge.

I sovrummet går att få in en garderobsvägg, en mindre dubbelsäng och jag tänker även här kombinera den med ett eller två fyndade sängbord att sätta tänderna (läs: penseln) i.

Ja jösses, den skulle gå att göra så fin men lugn bara lugn, Jeppe om du läser detta, jag ska hålla fingrarna i styr jag lovar. Den är ditt projekt och det ska bli jätteroligt att följa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.