Okategoriserade

Att vara eller att inte vara

Tillbaka här alltså, som bloggare, skribent i den här bloggen, detta lilla hörn av cyberspace som jag kallar mitt. Är jag det? En alldeles för stor, potentiellt djup, fråga att besvara just idag när lilla J tyckte att 03:50 var en bra tid att starta dagen. Inga, och jag upprepar INGA, livsavgörande beslut skall fattas idag. Men det tål att påminna sig själv om eftersom de allra flesta val får någon slags livsavgörande tyngd just dessa dagar när hjärnan har svårt att sortera.

Och well, just idag i denna stund är jag här i alla fall. Det får räcka. Det är inte jättemånga av er kvar här inne längre vilket är naturligt. Det är snarare fantastiskt att så pass många av er faktiskt hittar hit fortfarande trots att frekvensen minskat med en sisådär 2000%. Men jag tänker att jag skriver av mig, ur hjärtat som så ofta, och kanske, kanske hittar några av er tillbaka. Vem vet.

Vad jag däremot vet att är att mitt instagramkonto @bujo_by_sarah har vuxit väldigt långt förbi vad jag ens tänkte mig när jag startade kontot. Kul men oväntat. Eller som mamma säger ”menar du att du har nästan 10 000 som följer din kalender?” Tja, eller det är ju inte min kalender som sådan de följer, den lever ett tämligen ointressant liv. Men de söker kanske inspiration till sina egna diton, sätt och möjligheter att organisera, styra och kontrollera sina egna liv så att det passar dem. Vilket ju är hela tanken med bullet journaling och anledningen till att jag lockades av detta från första början. Det och kombinationen med det kreativa. En win-win för en nörd som mig. Och nu har jag alltså hittat nästan 10 000 nördiga likar. Så fantastiskt. Är du nyfiken på att testa Bullet Journaling får du gärna höra av dig, och håll utkik på instagram där jag snart har en superfin Giveaway på gång i samarbete med det grymma teamet på Pinky pine. Kul kul!

Nu ska jag slänga mig i soffan tillsammans med Elliot och kolla brandman Sam, någon mer vars barn har en hang-up på detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.