Okategoriserade

Babyshower deluxe

I söndags var vi bjudna till mina svärisar på lunch och jag åkte dit intet ont anandes. Jag åkte hem ett par timmar senare mätt och glad och fortfarande lika ovetandes.

Och jag möttes av ett helt gäng vänner viftandes med rosa ballonger på altanen och blev helt paff. Och tagen. Och chockad. De hade ordnat en babyshower för lilla J och det var nog ungefär det sista jag tänkte mig. Någonsin.

Herregud.

Jag blev så glad över att se dem allihop och de hade fixat så fint. Det var nog först igår jag började smälta alltihop faktiskt, när jag satt och klämde och fingrade på alla fina presenter till Queen B, vaknade upp och konstaterade att det stod en blöjtårta mitt på matsalsbordet och att det hängde rosa ballonger överallt. Så underbart det är att få bli så fullständigt överrumplad. Det hade ni lyckats bra med!

Jag somnade trött och lycklig i söndags med känslan som jag så ofta har – jag har världens bästa och finaste vänner. Punkt. Älskar dem hela högen!

Bilder: som synes hade undertecknad noll sinnesnärvaro för att ta några egna bilder utan hon lånar istället friskt av just de där fina vännerna ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.