Okategoriserade

Blomsterworkshop och helgplaner

Jag var på en helt fantastisk workshop i onsdags kväll, Social Stories och Blombruket bjöd in till workshop och julfika i Social Stories smått fantastiska lokaler. (Madde, har du en kö-lista till den? 😉 )

Blombruket är ett nystartat företag som erbjuder blommor på prenumeration hem till dörren. Verkligen hem till dörren, som ett blomsterbud fast mycket bättre och mer miljövänligt eftersom de levereras av vanliga postnord.

Själva leveransen i sig består av tio blommor per gång, noga utvalda av Malin för att vara hållbara i så väl produktion, leverans samt hur länge de står och är vackra hemma hos dig. I förpackningen ligger inte bara blommorna utan också en snygg folder med information om vilka blommor leveransen innehåller, lite information om varje blomsort och ett förslag på hur de kan arrangeras i en vas. Alltså ingen bunden bukett utan långa vackra stjälkar att själv arrangera i den vas man vill använda hemma. Sååå bra!

Vi fick inte bara lyssna på Malin och äta god julfika tillsammans utan vi fick också lära oss hur man kan tänka när man arrangerar blommor och Malin visade oss hur hon ofta gör innan vi fick testa själva och herregud som vi gick loss. INGET arrangemang var det andra likt men allt var vackert. Som det är med blommor ju.

Jag var lite i sjunde himlen som ni förstår och det kändes som precis en sådan kväll jag behövde, tillsammans med många, många favoriter, för mig själv innan Alex ska åka bort i helgen.

För ja, nu har han flugit till landet over there och jag hänger med mitt dream team här hemma. Att träffa mormor och morfar står på listan över helgens planer, bygga pepparkakshus står på önskelistan. Jag hoppas att jag kan matcha båda dessa.

Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.