Okategoriserade

Bokklubben ställer om

Ställ inte in – ställ om har det ju hetat sedan i våras och så gott som varenda större evenemang i landet, och världen för den delen, har blivit digitalt.

Så även bokklubben!

Vi ska ”ses” den 24 November men efter de senaste riktlinjerna fick ju den fysiska träffen hemma hos Anna ställas in. Skam den som ger sig tänkte vi, vi ställde om till en digital bokklubbskväll istället och tänker både recensera den tidigare boken och välja en ny. I dessa tider känns böcker och läsning än mer aktuellt så en ny bok ser jag fram emot.

Ser också fram emot ett teams-möte med mina tjejer, vi som alltid har sååå mycket att säga, hur ska detta gå? 😉

Egentligen är det ju helt fantastiskt att bokklubben fortfarande har en obruten svit av träffar, till och med i en pandemi. Självklart har vi alla tvingats ställa in en träff här och var, livet är ju sådant, men några av oss har ändå alltid träffats varje gång i över fyra år nu. Det säger något om vilka fina människor detta är och hur mycket vi gillar att ses. Underbart!

Nu är det ju ett tag till den 24 november och jag hinner nog klämma in en bok innan dess också tänker jag, har ni några bra tips? Annars väljer jag nog en ”julroman” för att komma i lite stämning. Because why not?! 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.