Inredning,  Inspiration,  Okategoriserade

Bokklubbsträff och bebisgos

Igår träffades bokklubben igen, hemma hos Jennie, och det var med lite extra pirr jag gick till just denna träff för vi skulle inte bara prata om boken och äta god mat utan också få träffa lilla bebis G som föddes i fredags och alltså inte ens är en vecka gammal.

Jag. Dog. Söthetsdöden.

Är de verkligen så små? Har Elliot varit det? Helt galet! Och så söt, han är en alldeles, alldeles perfekt liten prins och jag (vi alla skulle jag nästan våga skriva) blev helt tagna. Ett alldeles nytt litet liv, vilken enormt stor sak det är. Man kan lätt bli lite djup och filosofisk då.

Men mellan alla ”åh” och ”oh” och ”vilken underbar min” hann vi även konstatera att förra boken (Tiden läker inga sår) inte var någon höjdare utan en ganska lättsmält och bortglömd bok som inte lämnade någon av oss speciellt berörda. Mamma frågade om hon kunde låna några böcker till resan, och det kan hon givetvis, men den här kommer jag inte att rekommendera.

Desto roligare  att konstatera att vi nästa gång ska ses hemma hos oss och att bokklubben då fyller två år. Bra jobbat av oss måste jag säga och så många böcker vi har läst nu. Väldigt kul! Alla ni som också startade bokklubbar, håller ni igång fortfarande?

En kommentar

  • Isflingan

    Läste också den boken i vintras och kan knappt komma ihåg vad den handlade om, så precis som du säger är det en bok som snabbt blir bortglömd. Men spännande att höra vad det blev för ny bok 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.