Okategoriserade

Det ska inte behövas

IMG_6101

Den sista tiden har det hänt saker som fått mig att tänka mycket. Otäcka saker. Saker i min direkta närhet och saker jag upplevt en bit på avstånd. Otäcka sjukdomar som gör sig påminda, plötslig och fullkomligt orättvis död som är så ofantligt svår att förstå eller att ens ta in.

Och som alltid när världen gungar och det obegripliga händer blir jag så tacksam över det jag har i livet. Över de människor jag har hos mig, fysiskt eller i hjärtat. Varför, varför, varför ska det behöva hända sådana här saker för att man ska värdesätta och uppskatta det som är viktigt i livet? Varför?

Jag har blivit bättre på att vara tacksam alltid. Att tänka på detta i vardagen och vara tacksam över en vanlig tisdag med älsklingen, ett telefonsamtal från bästa vännen eller att dela en kopp kaffe med någon. Har lovat mig själv sedan tidigare att värdesätta dem jag älskar mer. Men det är något man måste tänka på ofta, påminna sig själv om och det ska inte behövas sådan här tragedi för att man ska uppskatta sina nära mer.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.