Okategoriserade

Drömbilden av den perfekta julaftonen

Åh, det här är ju verkligen ett inlägg för en julnörd som mig. Och även om jag älskar julgranen, julblommorna, maten och alla ljusen så är det inte längre det som definierar den perfekta julaftonen för mig. Det är tillsammanstiden.
Sedan jag träffade Alex, och ännu mer sedan vi fick Elliot, så är det att få vara tillsammans och uppleva julen tillsammans och nu genom Elliots ögon som är det finaste av allt. Och så våra familjer såklart. Men där är det som jag har skrivit tidigare, julafton är bara en dag och det är ganska fint att få förlänga hela julfirandet och dela upp det på två dagar istället för att stressa för att hinna träffa alla på julafton. För mig är det så i alla fall, kanske hade jag resonerat annorlunda om båda våra familjer bott i samma stad. Säkert hade jag det. Avståndet nu, även om det inte är så långt, gör det ändå mer naturligt att dela upp firandet på två dagar.

Nog om detta.

Smaker, dofter och musik är allt sådant som förhöjer och förgyller julstämningen inte bara på julaftonen utan under hela December. Men det är killarna i mitt liv, min fina familj, och tillsammanstiden med dem som är det allra viktigaste.

Bild: Hemshopen

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.