Mode & Shopping,  Okategoriserade

Eduard

När jag köpte min väska från Eduards förra året funderade jag en hel del på hur den skulle förändras och på om jag skulle behandla den direkt eller låta den få en naturlig patina.

Jag älskar den ljusa nyansen hos nytt läder men det vet vi ju alla att det tyvärr inte består så utan att det mörknar och fläckas med tid och användning.

Om det finns någon mer där ute som funderar som jag tänkte jag lägga upp en före och en efterbild. Väskan såg ut som bilden ovan när den var precis ny. Jag valde att inte behandla den då och var istället så otroligt försiktig med den. Under hösten och vintern använde jag den inte alls. I sommar har jag så gott som bara använt den här väskan och nu ser den alltså ut så här.

Betydligt mörkare, en del fläckar efter regndroppar, men fortfarande så vansinnigt fin. Patina. Det är något visst ändå. Jag tycker fortfarande lika mycket om den så om du tvekar kan jag bara säga att jag inte har ångrat mig en sekund. Jag älskar min väska!

 

En kommentar

  • Sanna

    Men åh, gud vad fin! Jag älskar väskor som har de här indikationerna på att vara älskade och använda, om du förstår hur jag menar? Hellre det när det kommer till så här vackra läderväskor än att de andas nytt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.