Okategoriserade

En God Jul

Ja detta har sannerligen varit en god jul, på många sätt. Gott sällskap, god mat, goa barn och goda skratt.

Vi började redan i måndags med uppesittareftermiddag som övergick i kväll här hemma tillsammans med svärmor, Alex syster och hennes familj. Så mysigt! Och lyxigt för vi öppnade faktiskt de första julklapparna redan då.

På självaste julafton vaknade vi här hemma och tomten hade snällt nog lämnat paket under granen till barnen, ätit upp sin gröt och låtit vår tomtenisse följa med honom och hjälpa till under denna långa och arbetssamma dag. (liiite skönt att detta tomtenisse-fuffens är över nu får jag erkänna…).

Sedan väntade Karlskrona och familjen med öppna famnen och det var så himla mysigt och skönt att få komma dit och bara njuta tillsammans. Barnen var uppklädda och fina som aldrig förr, pirriga och nervösa precis som man minns att det var när man själv var liten. Maten var ljuvlig och tomten var visst från Skåne (!).

Vi blev dessutom trebarnsföräldrar eftersom Elliot fick en robot som han snabbt döpte till Elli-bot och nu bär med sig överallt. Jag menar överallt. Han är som en bror i familjen 😉

Så gårdagen spenderades med att ta oss hem från Karlskrona och börja bygga. Bygga Micki-kök, bygga Legopolisstation, bygga tågbana. Fullt fokus på barnen och lek hela dagen, det var underbart.

Och idag har vi haft Alex familj här igen för lite middag och mys. Helt enkelt underbart!

Det har varit en jul att minnas på många sätt och den ska jag njuta av till fullo nu när mellandagarna tar vid. Det är något visst med mellandagslunk visst är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.