Okategoriserade

En helg i Malmö

Så fort det går. När man har sett fram emot något länge, väntat och längtat, och så poff så är det över. Men det gör ingenting för även om det går fort har man fått med sig många nya härliga minnen av tid tillsammans med familjen som betyder så mycket.

Pappa fyllde som sagt år, eller rättare sagt, han gör det faktiskt idag (!) men på okänd ort så firade gjorde vi i Malmö i helgen som gick. Efter att ha lämnat Alice hos Åsa, Sebbe och Patrik gav vi oss iväg på roadtrip älsklingen och jag och kom fram till Malmö ett par timmar senare. Mötte då upp de andra ute på stan och började med en suverän sushi till lunch på Koi.

IMG_0012 IMG_0013

Dagen fortsatte sedan med lite shopping och en ”after-shopping” på Moosehead innan vi gjorde oss redo för kvällen. Vi började kvällen med champagne och presentutdelning i hotellets egen bar där överraskningen vi har hållit hemlig så lääääänge äntligen fick överlämnas. Och jag tror allt att han blev lite tagen vår kära pappa. Tyst blev det i alla fall och sen kom det där finurliga leendet, kramarna och tacken. Underbart att få ge bort något och skaka om någon så!

IMG_0033

Ungefär här tror jag att poletten började trilla ner, bilderna som följer sparar jag i familjearkivet…

IMG_0038

…men till slut satt den där i alla fall, kronjuvelen.

Middagen var också hemlig för pappa men vi andra visste att det var till Köttbaren vi skulle. Har egentligen bara ett ord för det stället. WOW. Från golv till tak, från vatten till vin, från förrätt till efterrätt lyfter jag på hatten, bockar och bugar. Det var suveränt rakt igenom. Är ni i Malmö, eller Stockholm för den delen, är detta ett ställe jag varmt rekommenderar.

Summa summarum, det var en toppenhelg på alla sätt och vis och vi vände hemåt framåt söndageftermiddagen med trötta fötter, nyshoppade kläder och lätta hjärtan! <3

Tack mamma, pappa, Erik och Emelie för en fantastisk helg!

Foton: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.