Okategoriserade

En hit och en dit…igen

När julen åkte ut, och därmed julgranen, fick jag för mig att möblera om lite hemma och jag är så himla nöjd. Egentligen har jag bara bytt plats på två möbler (!) men det gjorde att känslan i rummet ändrades helt. En tung möbel vs. en väldigt lätt möbel gör stor skillnad och nu känns rummet bättre balanserat. Dessutom fick vissa ljuskällor också flytta på sig vilket gör att hela rummet nu är bättre belyst.

Jag är jättenöjd. Alex not so much. Vi får väl se hur länge det får vara kvar så här. Jag kan förstå hans känsla på sätt och vis, för även om det bara är två möbler som bytt plats har det gjort stor skillnad så det är klart att det upplevs som annorlunda. Men som sagt, i min mening är det bara till det bättre! Nytt år, nytt möblemang och ny känsla. Det känns liksom rätt på något sätt.

Ljusstakarna av Lena Bergström för Orrefors, Carat, är fortfarande bland de vackraste ljusstakar jag sett. När solen skiner och ljuset slår genom dem är de optiska effekterna oslagbart vackra. Fantastiskt Lena! Att de nu står mer i fokus på linnéskåpet gör dessutom att vi kan tända dem oftare, de konkurrerar liksom inte med andra ljus. Bara en sådan sak gör ju att möbleringen är värd att behålla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.