Juligt,  Okategoriserade,  Sarahs önskelista

En önskelista och ett kollage

Ett av era önskemål ur läsarundersökningen (som jag nu satt tänderna i och börjat analysera, såå kul!) är fler bildkollage av olika slag. Det tyckte jag var lika oväntat som kul så här kommer en önskelista i form av ett bildkollage.

Jag har redan lämnat över önskelistor till dem som har frågat och kanske borde jag istället bjuda på tips på saker att köpa till andra men ni kanske kan se min önskelista som en tips-lista istället?

Lindex superfina stickade set med tröja och byxa i cremevitt är ett typiskt Sarah-set att mysa omkring i hemma, så himla fint!
En spiralizer är en sådan sak som jag fortfarande inte kan förstå att jag inte har någon. Galet men sant och given på listan.
Böcker är alltid safe när det gäller min, systrarna von Sydows ”Små stunder” och Yoga Girls står högt på önskelistan.
Liksom en ny sminkväska, den här rosa från Lindex är supersöt. Och krukorna från favoriten Bergs Potter ska vi bara inte prata om, så, så fina och helt klockrena i Disponentvillan. De liksom trivs här.
Ett nytt skal till mobilen skulle behövas och Ideal of Sweden gör dem bäst enligt mig. Tofflor att matcha hemma-mys-setet ovan med. Klockrent!
Och nya yogakläder är alltid kul, gärna de lite varmare varianterna då undertecknad ju fryser som en hackkyckling så gott som jämt. Och på samma tema, ett par nya skidhandskar inför nästa års resa, mina gamla börjar ge med sig får jag motvilligt medge. De har varit mina absoluta favoriter i många år men nu är det inte mycket till foder kvar att värma mina iskalla tassar med.

Ja det var några önskningar från mig det, kanske något att inspireras av till dig själv eller någon annan. Vad önskar ni er?

Bildkollage skapat med bilder från Lindex, Adlibris, Bergs Potter, Zalando, Ideal of Sweden och Hestra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.