Okategoriserade

En smart sak

För ett tag sedan fick jag testa en sak som jag tycker är så smart att jag vill tipsa vidare. Inget betalt samarbete, inte alls, bara en riktigt smart grej och sådana gillar man ju.

Det är ett skärmskydd som har ett inbyggt sekretesskydd. Vilket alltså innebär att du ser och läser på skärmen precis som vanligt men personen bredvid dig ser ingenting.

Jag har ofta tänkt på det när man är ute och läser ett mail, ett meddelande eller kanske loggar in på banken, hur väldigt öppet det är. Jag har exempelvis aldrig pengar på mitt bankkonto kopplat till mitt betalkort efter en incident i Paris för många år sedan. Jag för över pengar när jag ska betala istället. Men det innebär ju att jag loggar in i mobilbanken titt som tätt och det gör man ju helst inte så publikt.

Eller läser meddelanden till exempel, det Alex och jag skriver till varandra är ju just till varandra och inte för alla.

Jag ska ärligt säga att jag inte ens visste att detta fanns till telefoner, på jobbet har vi en inbyggd sekretess i våra skärmar på datorerna men detta var nytt för mig och jag gillar det verkligen. Plus att det skyddar skärmen som vilket skydd som helst och så fumlig som jag är är det ett måste.

Skärmskydd med sekretess alltså, spana in det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.